Hoe kunt u helpen?

Wij willen een maatschappelijke beweging creëren voor een beter Suriname waar Eenheid, Waarden en Normen een centrale rol spelen in ons dagelijks leven. In dit proces is de rol van ieder individu – u ook-  van enorm belang.  Waarom is dat zo? Met hoeveel personen heeft u dagelijks een interactie ? 10, 50, 100 ? Als elk van uw interacties met deze personen Eenheid, en verenigende Waarden en Normen uitstralen, draagt u reeds enorm bij aan het realiseren aan de Visie voor een beter Suriname. De eerste manier om te helpen is dus via uw eigen gedrag in woord en daad. Daarnaast kunt  u Suriname helpen door:

  •  Like ons op Social Media (Facebook,Instagram, Linkedin)
  •  Deel onze boodschappen op uw eigen Social Media accounts
  • Schrijf een inspirerend artikel over Eenheid, Waarden en Normen dat wij kunnen delen via onze Social Media Sites
  •  Werk mee als vrijwilliger aan één van onze actuele projecten (de Nationale Dialoog, de Nationale Communicatie, De Nationale Educatie)
  • Wordt partner organisatie, ambassadeur, sponsor of donateur.
  • Versterk het Management en Leiderschap van uw organisatie via onze training op het gebied van Nationale Eenheid, Waarden en Normen.

Wees altijd opbouwend, verbindend, luisterend met aandacht

Uw mening telt 

Wi Tru Sranan is opgericht voor u ! Want Suriname, dat bent u. Wij zijn daarom zeer geïnteresseerd in uw mening en uw aanbevelingen over ons functioneren.

Als jonge organisatie zullen wij continu moeten leren wat werkt en wat niet, en hoe wij effectiever onze doelen kunnen nastreven.

Uw opbouwende mening, commentaar en advies stellen wij daarom zeer op prijs. U kunt die richten aan ons per e-mail:   info@witrusranan.sr